Gårdsbutik

Lillgårdens Gårdsbutik


Öppet varje fredag

13-18

___________________________


Med anledning av risken för att spridning av coronaviruset öpnnar vi nu upp för möjligheten att förbeställa varor från gårdsbutiken för de kunder som inte vill gå in i butiken. Klicka på knappen för mer information.

VÄLKOMNEN!Hitta hit:

Lillgården ligger i Maglasäte ca 2 km väster om Höör.I butiken finns hela vårt sortiment av honung, grönsaker, frukt, bär, våra sylter och marmelader. Här finns också andra lokalproducerade produkter från vårt närområde som olika matoljor, chilisåser, kryddor, teer och annat smått ock gått. Utbudet beror på säsong och vad som är aktuellt just nu.


Återförsäljare

Vi säljer också vår honung hos olika återförsäljare i Skåne. Följ länken här nedan för att läsa mer:

Vi gör olika presenter med olika slags honung, produkter från vår trädgård och produkter från andra lokala producenter. Det blir en unik present av högsta kvalitet. Du kan få den i en fin låda, en korg eller celofanpåse allt efter dina egna önskemål och prisklass. Vill du hellre ha en färdig finns det också.

Under säsongen säljer vi våra nyskördade grönsaker, frukt och bär från vår trädgården under sommarsäsongen. Färskare kan det inte bli! När säsongen är över hämtar vi grönsaker och frukt från andra producenter i vårt närområde. Vill du ha det packat och klart när du kommer går det bra att beställa i förväg.

Varje vecka under säsongen skickar vi ut ett nyhetsbrev med ett ett beställningsformulär för beställning av de grönsaker som är aktuella den veckan som du sen hämtar i butiken på fredag eftermiddag. Vill du också beställa följ länken:

Kontakt:

Anna Hansson

070-3629041

info@lillgardens.com

Adress:

Maglasäte Lillgården 506

24391 Höör