Företagstöd

Investeringsstöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

2014 började vi vår resa med att bygga upp vårt biodlingsföretag för att bli bärkraftigt företag som ska ge mig en heltidssysselsättning. Det första steget var att skaffa den kunskap som krävs både när det gäller biodling, honungshantering och sist men inte minst att driva företag. En del av detta var att gå en tvårig Yrkeshögskola  för biodling som gav mig både teoretiska och praktiska kunskaper om biodling och allt annat som hör till ett företagande med biodling. Samtidigt började jag uppföröka antal bisamhällen och 2018 vintrade vi ca 130 samhällen. Målet är att själva tappa och sälja all honung själva till kunder och återförsäljare. I planen finns också att sälja drottningar och avläggare till abdra biodlare.


Vi har byggt om två bodar där vi nu har fräscha liokaler för honungshantering, tappning, kyling och lagring. I angänsing till detta har vi bygget en lagerlokal för att kunna hantera alla burkar, vintefoder och annat biodlingsmaterial. 2016 öppnade vi en gårdsbutik där vi säljer honung och andra produkter.

2018 blev vi beviljade investeringstöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling för vår investering både när det gällde själva biodlingsdelen, kupmaterial och utrusning för att hantera vår honung samt utrusning för,honungsförädling och lokaler. 

Kontakt:

Anna Hansson

070-3629041

info@lillgardens.com

Adress:

Maglasäte Lillgården 506

24391 Höör

WHO WE ARE


Lorem ipsum dolor sit amet, potenti torquent dui augue a mattis, totam vulputate curabitur ante imperdiet vestibulum sem pede ut.


Dolor sem am nibh suspendisse nec duis, sem sit laoreet vitae enim eu odio. Mollisa fusce tempor interdum pede du quis congue libero, sapien cras dolor lorem duis vel.

WHY CHOOSE US?


Lorem ipsum dolor sit amet, potenti at torquent dui augue nunc mattis an vulputate

totam curabitur ante imperdiet vestibulum sem pede ut dolor sem in sem suspendisse nec

duis, nibh sit laoreet eu vitae enim odio id mollis fusce est tempor.

OUR HISTORY


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


OUR VISION


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nunc mattis, totam ante volputate curabitur.


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nuncat amet mattis, totam ante est volputate curabitura imperdiet vestibulum in suspendisse nec odiosa mollis fusce est tempor.

USEFUL INFO


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc.

 

  • Mattis totam est vulputate
  • Curabitur imper vestibulum
  • Sem pede ut dolor
  • Suspendisse duis nibh sit
  • Laoreet vitae enim odio id