Gårdsbutik

Lillgårdens Gårdsbutik

 

Öppet varje fredag

13-18

 

Lördagen den 11 november inviger vi vår nya butik med extra öppet mellan 10-15

 

Här kan du köpa vår honung, grönsaker och annat smått och gott från vår trädgård och från andra lokalproducenter, allt efter tillgång och säsong.

 

Hitta hit:

Lillgården ligger i Maglasäte ca 2 km väster om Höör.

 

 

I butiken finns hela vårt sortiment av honung, grönsaker, frukt, bär, våra sylter och marmelader. Här finns också andra lokalproducerade produkter från vårt närområde som olika matoljor, chilisåser, kryddor, teer och annat smått ock gått. Utbudet beror på säsong och vad som är aktuellt just nu.

 

Återförsäljare

Vi säljer också vår honung hos olika återförsäljare i Skåne. Följ länken här nedan för att läsa mer:

Vi gör fina presentpåsar och presentkorgar med våra olika produkter allt efter önskemål. Vi har något för alla tillfällen från enkla gåbortpresenter till fina påsk och julgåvor.

Vi har nu också sköna hudvårds- och hårvårdsprodukter med honung, propolis och naturliga oljor.

 

I butiken säljer vi våra nyskördade grönsaker, frukt och bär från vår trädgården under sommarsäsongen. Färskare kan det inte bli! När säsongen är över hämtar vi grönsaker och frukt från andra producenter i vårt närområde. Vill du ha det packat och klart när du kommer går det bra att beställa i förväg.

Varje vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev med ett ett beställningsformulär för beställning av de grönsaker som är aktuella den veckan som du sen hämtar i butiken på fredag eftermiddag. Vill du också beställa följ länken:

Kontakt:

Anna Hansson

070-3629041

info@lillgardens.com

Adress:

Maglasäte Lillgården 506

24391 Höör