Gårdsbutik

Lillgårdens Gårdsbutik

 

 

Från vecka 2 i januari och under februari kommer butiken vara stängd och vi laddar batterierna och förbereder oss inför nästa biodlings- och odlingssäsong.

Vi öppnar igen fredagen den 2 mars och därefter är det öppet varje fredag 13-18 som vanligt.

 

Vi öppnar dock gärna efter överenskomelse om vi har möjlighet.

Ring eller sms:a 070- 36 290 41

 

VÄLKOMNA

Hitta hit:

Lillgården ligger i Maglasäte ca 2 km väster om Höör.

 

 

I butiken finns hela vårt sortiment av honung, grönsaker, frukt, bär, våra sylter och marmelader. Här finns också andra lokalproducerade produkter från vårt närområde som olika matoljor, chilisåser, kryddor, teer och annat smått ock gått. Utbudet beror på säsong och vad som är aktuellt just nu.

 

Återförsäljare

Vi säljer också vår honung hos olika återförsäljare i Skåne. Följ länken här nedan för att läsa mer:

Nu närmar sig julen och nytt för i år är att vi har tagit fram två olika jullådor med olika slags honung, produkter från vår trädgård och produkter från andra lokala producenter.

 

Vi gör också fina korgar och celofanpåsar i olika prisklasser helt efter dina önskemål. Det blir en unik present av högsta kvalitet.

 

 

I butiken säljer vi våra nyskördade grönsaker, frukt och bär från vår trädgården under sommarsäsongen. Färskare kan det inte bli! När säsongen är över hämtar vi grönsaker och frukt från andra producenter i vårt närområde. Vill du ha det packat och klart när du kommer går det bra att beställa i förväg.

Varje vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev med ett ett beställningsformulär för beställning av de grönsaker som är aktuella den veckan som du sen hämtar i butiken på fredag eftermiddag. Vill du också beställa följ länken:

Kontakt:

Anna Hansson

Maglasäte Lillgården 506

243 91 Höör

Mobil: 070-36 290 41

Info@lillgardens.com

Kontakt:

Anna Hansson

070-3629041

info@lillgardens.com

Adress:

Maglasäte Lillgården 506

24391 Höör